>
perdagangan opsyen dedua, perdagangan opsyen pertukaran mata wang asing, perdagangan opsyen komoditi  
 
TRADE OPTIONS
 
     
 
anyoption™ perdagangan opsyen saham, perdagangan opsyen mata wang

 

anyoption™ merupakan platform perdagangan opsyen yang menawarkan pelbagai opsyen dedua, opsyen digital dan opsyen pulangan tetap, termasuk perdagangan opsyen pertukaran mata wang asing, perdagangan opsyen komoditi, perdagangan opsyen saham, perdagangan opsyen mata wang dan pertaruhan rebak kewangan.

anyoption™ menawarkan sebut harga dan pelaksanaan masa nyata untuk opsyen Call dan Put bagi lebih daripada 50 aset, dengan titik luput yang berlainan: jam, harian, mingguan dan bulanan. Pulangan yang dijamin bagi opsyen-opsyen ini adalah antara 65-71% dan terdapat perlindungan kerugian sebanyak 15% daripada semua urus niaga.

Antara muka platformnya sangat mesra pengguna dan langsung tidak memerlukan muat turun atau pemasangan. Membuka akaun hanya memerlukan beberapa minit, dan deposit pantas boleh dilakukan melalui semua kad kredit utama dan pemindahan bank. Pembayaran keuntungan pantas adalah dijamin.

Urus niaganya sangat mudah: pelanggan memilih opsyen PUT atau CALL bagi aset pilihannya – cth. Opsyen Nasdaq – dan masa luput yang diingini – satu jam, sehari, seminggu atau sebulan. Urus niaga diterima sehingga 5 minit sebelum masa luput! Ya, 70% keuntungan boleh dibuat dalam masa 6 minit!

Tiada platform perdagangan opsyen lain yang menawarkan kepelbagaian aset yang sebanyak ini. Selain daripada indeks AS dan Eropah yang utama (Nasdaq, Dow Jones, S&P 500, FTSE, DAX, IBEX dan banyak lagi), saham-saham terkenal (seperti Google, Microsoft dan Citibank di New York; Barclays, Vodafone dan British Airways di London dan Santander and Telefonica di Madrid), pasangan mata wang utama (EUR/USD, USD/JPY, EUR/GBP) dan komoditi penting (Minyak, Emas, Perak) - anyoption™ menawarkan opsyen atas aset-aset yang lebih eksotik seperti Mexico City IPC dan Telmex, indeks utama ISE 100 Turki dan syarikat gergasi tempatan seperti Turkcell dan Isbank, pertukaran Teluk dan Emiriah (Kuwait, Saudi dan Abu Dhabi), Bombay 30 dan Shanghai SSE 180 dan banyak lagi.

Kami menjemput anda untuk mengunjungi laman web kami untuk mendapatkan lebih banyak maklumat tentang Platform Perdagangan Opsyen Dedua. Apabila anda melawat laman web kami, semua isi kandungannya ditulis dalam Bahasa Inggeris. Selain daripada itu, semua urusan surat-menyurat juga perlu dibuat dalam Bahasa Inggeris.

Sila klik di sini untuk melawat laman web kami!