προαιρετικά δικαιώματα binary option, προαιρετικά δικαιώματα συναλλάγματος, προαιρετικά δικαιώματα σε εμπορεύματα  
 
TRADE OPTIONS
 
     
 
anyoption™ συναλλαγές σε προαιρετικά δικαιώματα μετοχών, στοιχήματα σε οικονομικά spread

 

Η anyoption™ είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρει εκατοντάδες δυαδικών οπτιόν, ηλεκτρονικών οπτιόν και οπτιόν με σταθερή απόδοση, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγών σε index option, προαιρετικά δικαιώματα συναλλάγματος, οπτιόν σε εμπορεύματα, σε μετοχές, και σε οικονομικά spread .

Η anyoption™ παρέχει τιμές και εκτέλεση για προαιρετικά δικαιώματα αγοράς και πώλησης για πάνω από 50 περιουσιακά στοιχεία, με διαφορετικές λήξεις: ανά ώρα, ημέρα, εβδομάδα και μήνα. Η εγγυημένη απόδοση για όλα τα προαιρετικά δικαιώματα κυμαίνεται από 65-71% και παρέχεται προστασία 15% έναντι των απωλειών σε όλες τις συναλλαγές.

Η χρήση της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτείται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα. Μπορείτε να ανοίξετε λογαριασμό εντός λίγων λεπτών και οι καταθέσεις γίνονται με όλες τις βασικές πιστωτικές κάρτες ή με τραπεζική μεταφορά. Η γρήγορη καταβολή των κερδών είναι εγγυημένη.

Η συναλλαγή είναι εξαιρετικά απλή: ο πελάτης επιλέγει προαιρετικό δικαίωμα πώλησης (PUT) ή αγοράς (CALL) - π.χ.Nasdaq Option - και την επιθυμητή λήξη - τέλος της ώρας, της ημέρας, της εβδομάδας ή του μήνα. Οι συναλλαγές επιτρέπονται μέχρι και 5 λεπτά πριν από τη λήξη! Ναι, μπορείτε όντως να βγάλετε κέρδος 70% μέσα σε 6 λεπτά!

Καμία άλλη πλατφόρμα συναλλαγών σε προαιρετικά δικαιώματα δεν παρέχει τέτοια γκάμα περιουσιακών στοιχείων. Εκτός των βασικών δεικτών στις ΗΠΑ και την Ευρώπη (Nasdaq, Dow Jones, S&P 500, FTSE, DAX, IBEX και άλλοι), δημοφιλών μετοχών (όπως Google, Microsoft και Citibank στη Νέα Υόρκη; Barclays, Vodafone και British Airways στο Λονδίνο και Santander και Telefonica στη Μαδρίτη), τα κύρια ζεύγη συναλλάγματος (EUR/USD, USD/JPY, EUR/GBP) και βασικά εμπορεύματα (Πετρέλαιο, Χρυσός, Ασήμι) -η Αnyoption™ σας προσφέρει και προαιρετικά δικαιώματα επί πιο εξωτικών περιουσιακών στοιχείων όπως Mexico City IPC και Telmex, τον Τουρκικό δείκτη ISE 100 και τοπικούς γίγαντες όπως Turkcell και Isbank, τις αγορές μετοχών του Αραβικού Κόλπου και των Εμιράτων (Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία και Άμπου Ντάμπι), Bombay 30 και Shanghai SSE 180 καθώς και πολλές ακόμα.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα δυαδικών συναλλαγών σε δικαιώματα προαίρεσης. Τα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου είναι στα Αγγλικά. Επιπλέον, όλη η αλληλογραφία πρέπει να πραγματοποιείται στα Αγγλικά.

Κάντε κλικ εδώ για να εισέλθετε!