binäärinen optiokauppa, valuutan optiokauppa, hyödykkeiden optiokauppa  
 
TRADE OPTIONS
 
     
 
anyoption™ osakkeiden optiokauppa, rahoitusvedonlyöntiä

 

anyoption™ on optiokauppa-alusta joka tarjoaa satoja binäärioptioita, digitaalioptioita ja kiinteitä tuotto-optioita, mukaan lukien indeksioptioiden kauppa, valuuttaoptiokauppa, hyödykkeiden optiokauppa, osakkeiden optiokauppa, valuuttaoptioiden kauppa ja rahoitusvedonlyönti.

anyoption™ tarjoaa reaaliaikaisia hintoja sekä PUT ja CALL toteuttamiset yli 50 varoihin, joissa eri erääntymispisteet: tunti, päivä, viikko ja kuukausi. Optioiden taattu tuotto on 65-71% ja kaikissa kaupoissa on 15% tappiosuoja.

Alustan käyttöliittymä on erittäin käyttäjä-ystävällinen eikä tarvitse mitään latausta tai asennusta. Tilin avaaminen onnistuu minuuteissa, ja tililataukset onnistuvat nopeasti luottokortilla tai pankkitililtä. Nopeat maksut kaikista tuotoista on taattu.

Kaupanteko on erittäin helppoa: asiakas asettaa joko PUT tai CALL optiot haluamalleen sijoitukseen + kuten Nasdaq optio - haluttu erääntymisaika - tunti, päivä, viikkoa ja kuukausi. Kauppoja voidaan tehdä jopa 5 minuuttia ennen erääntymistä! Kyllä, 70% voittoihin voi päästä 6 minuutissa!

Mikään muu optiokaupan alusta ei tarjoa näin laajaa varojen hallintaa. Yhdysvaltojen ja Euroopan pääpörssien lisäksi (Nasdaq, Dow Jones, S&P 500, FTSE, DAX, IBEX ja muut), suositut osakkeet (kuten Google, Microsoft ja Citibank New York; Barclays, Vodafone ja British Airways Lontoo ja Santander ja Telefonica Madrid), päävaluuttaparit (EUR/USD, USD/JPY, EUR/GBP) ja tärkeät hyödykkeet (Oil, Gold, Silver) - anyoption™ tarjoaa optioita myös eksoottisilla pörsseillä kuten Mexico City IPC ja Telmex, Turkin ISE 100 pääindeksi ja paikalliset mahdit kuten Turkcell ja Isbank, Gulf ja Emirates pörssit (Kuwait, Saudi ja Abu Dhabi), Bombay 30 ja Shanghai SSE 180 ja monet muut.

Kutsumme teitä käymään sivuillamme saadaksenne lisätietoja meidän binäärisestä optiokauppa-alustasta. Sisältö sivuillamme on ainoastaan englanninkielellä. Samoin kirjeenvaihto ainoastaan englanninkielellä.

Klikkaa tästä sivuillemme!